Върхът на арабската цивилизация те кани да посрещнеш 2021 в Дубай

Все повече ваши приятели и познати са посетили вече Дубай и разказват с превъзбудено чувство за всеки миг прекаран в мегаполиса. Несъмнено това би насочило вниманието ви и би поставило дестинацията в списъка с места, които задължително ще посетите в бъдеще. Днес обаче имаме специална оферта за вас и тя е за Нова година в дубай 2021. Никак не е случайно това предложение. От изключителна важност при планиране на всяка дестинация е това да се съобразите с подходящото време и климатични условия, които ще ви помогнат в максимална степен да се насладите на забележителностите в района. И тъй като времето около Нова година е най-удачно за посещения в арабския град то именно това ни провокира да ви предоставим офертите на hermesholidays.

Нова година – да я посрещнем различно

Студа, неприятното време, влагата, които повечето наши курорти предлагат по време на Коледните и Новогодишните празници не се приемат от всички с равнодушие. Ако не сте любители на зимните спортове и предпочитате топлината около камината една оферта за посрещане на 2021 – ва е именно Дубай. Града е сред най-атрактивните дестинации за посрещане на такива празници, тъй като предоставя екзотичната възможност да отброите оставащите минути до новата година по бански костюм. Ако и на вас тази оферта ви се струва перфектна то ето, че сега е момента да направите резервация, а ние ще ви запознаем с главните и важни неща, които е добре да знаете преди да се отправите към този невероятен оазис в Ориента.

Полезна информация за Дубай

дубай

Горещините в Дубай по време на летните месеци са непоносими. Не се изненадвайте, че хората тук ходят облечени като мумии. Всъщност не само исляма и културата налагат тази модна линия, а и самото време. средната температура от юни до септември е 43 °C с влажност на въздуха 95 %, което е сериозна предпоставка да пропуснете най-големите жеги, нали.

Повода да предложим посрещането но Нова година в Дубай 2021 е именно факта, че от ноември до март температурите са доста по поносими и са в рамките на около 30 °C. А когато времето е предразполагащо то тогава имате свободата да се насладите на най-атрактивните и впечатляващи забележителности във върха на арабската цивилизация:

  • Марината в Дубай;
  • Палмовите острови;
  • Рамката, издигната на 150 метра височина;
  • Пеещите фонтани;
  • Дубайската Венеция;
  • Златистите плажове;
  • Множество архитектурни шедьоври и други.

Ако и вие искате едно незабравимо посрещане на 2021 – ва година сега  момента да се възползвате от офертите на hermesholidays за луксозно и футуристично преживяване.