Идейни холни масички за стил и уют у дома от Венус

Ако сте почитатели на красивия домашен интериор, безупречен уют и спокойствие навярно не подценявате нито един от елементите, които купувате за своя дом. Разбираемо е всеки детайл да бъде старателно огледан, премислен и обсъден преди да го внесете в стаята, в която смятате да го използвате. Има такива съществени детайли, които определено подбираме с нужното внимание и то не за друго, а поради факта, че освен служещи ни за ежедневни занимания те са и извор на визуален комфорт. Точно такова е значението на холната масичка и днес искаме да ви представим два интересни модела от онлайн магазин Венус, които си струва да разгледате.

Холни маси за шик излъчване в интериора

Те са необикновени решения, с които холната зона ще се превърне в още по-приятно местенце за прекарване на свободното време. С Венус холни маси определено ефекта, който ще постигнете е феноменален, така че запознайте се две от най-прекрасните мебелни чаровници:

  • Холна маса Magic
Холна маса Magic

Основателно е производителя на тази холна маса да я нарече с това магично име. Идеята на този мебелен продукт е не просто да запълни празнотата пред дивана, а да направи интериора ви още по-практичен, елегантен и иновативен. Със сигурност това, което очаквате да видите като стил ще надхвърли очакванията ви, защото детайлната изработка на масимката е наистина фантастична. Освен това за да се гарантира повече удобство масата притежава повдигащ се механизъм, което и дава възможност да с еприложи дори като кът за хранене;

  • Холна маса Етно

Масата е леко авангардно решение заради профила версаче, с който е декорирана. Факт е, че не на всеки клиент би му допаднала тази комбинация, но ако търсите фокусната точка в хола си то определено това е варианта, с който лесно ще го постигнете. Практична и удобна маса, която в момента се предлага от Венус на топ цена.

Ако търсите още добри и невероятни идеи за своя хол в каталога на Венус с холни маси ви гарантираме, че ще откриете онова, което наистина да ви допадне.