Какво да подарим за Свети Валентин

Кой празник да отбележим на 14 февруари Свети Валентин или Трифон Зарезан, със сигурност нежната половина, предпочита първия, затова и ние ще му отдадем необходимото внимание. Често любовта и виното са неразделни. В морето от най-разнообразни идеи, какъв подарък за свети валентин да направим?

Креативните изненади

В България, също вече е традиция, през месец февруари, навсякъде да виждаме червени балони, сърчица, цветя и влюбени двойки. Не пречи да бъдем традиционалисти и да купим класическите неща, но защо, тази година да не сме по оригинални, и не изненадаме нашия любим с нестандартен и артистичен подарък за свети валентин.

Декоративна фигура-Щастливи слончета

Ето няколко варианта:

  • Напишете любовно стихотворение;

Тази задача ще се отдаде повече на жените но не пречи и господата да проявят малко творчество. За целта може да използвате вече написани стихотворения от известни автори като се опитате да вмъкнете и свои думи. По този начин би се получило нещо интересно и запомнящо се.

  • Подарете му цвете саксия;

Това ще бъде голяма изненада, особено за мъж. Поднесете му го в леглото с целувка той ще бъде наистина развълнуван. Грижейки се за цветето, той ще поддържа огънят на любовта, защото цветята носят спокойствие и нежност. Макар да не е скъп такъв подарък ще остане винаги незабравим.

  • Поздрав с песен по радиото.

Забавна идея, нали! Направете музиката подарък за свети валентин. В напрегнатото ежедневие, на хората не им остава много време в което да изпитват истинска радост, а музиката е това. Когато приключите с вечерята, пуснете любимата си музика и  танцувайте заедно. Направите си незабравим купон. Дали музиката е бърза или бавна, няма значение, важното е да допада на вас самите. И когато адреналинът е най-висок пускайки радиото прозвучава поздравът за вашия любим човек. Това ще бъде един специален и запомнящ се сюрприз.

Понякога е доста трудно, да намерим точните и специални думи, да кажем на някого че го обичаме. Когато поднасяме подарък за свети валентин на важния за нас човек, ние влагаме в този жест емоция и вълнение. Романтиката е различна за всеки, най-красивият подарък е този за който знаете, че ще допадне най-много на вашата половинка. Било то и нематериален под формата на преживяване. Обичта няма цена така че и без да е скъп вашият подарък той винаги може да е незабравим ако проявите фантазия.

Независимо дали сте обвързани, или не,  дали сте с някого отскоро, или вече дълги години, 14-февруари е един любовен ден. Вместо да роптаете  срещу романтиката, настройте се на вълните на любовта и прекарайте незабравим празник.