Защо да инвестираме в практичен кухненски ъгъл?

кухненски диван

При много апартаменти от модерното строителство се забелязва тенденцията помещенията да са доста минималистични. Това е предизвикателство, когато собствениците им търсят обзавеждане. Ако ви предстои да мебелирате трапезарията със сигурност се колебаете между това дали да вземете класическа маса и столове или да предпочетете да допълните интериора с кухненски ъгъл. Мебели ВЕНУС – Направете кухнята си по-функционална и красива с нашите кухненски ъгли! Актуалните модели се отличават със стилен и оригинален дизайн и ще ви помогнат да се чувствате много по-удобно в жилището си.

Как да изберем подходящ кухненски ъгъл?

Разнообразието от модели ще ви изненада приятно, но с това идва и притеснението кой вариант да изберете. Ще ви дадем няколко насоки, с които се надяваме да ви помогнем при покупката. Кухненските ъгли са непретенциозен артикул, който лесно ще намери своето място във всякакъв размер помещение. Характерната му форма ще ви позволи да го инсталирате лесно, а производителят ви дава шанс да избирате между ляв и десен монтаж.

Измерете свободното пространство и преценете дали харесаният от вас модел ще се побере там. Следващият ключов момент е да създадете дизайн, който ще подхожда на обстановката. Каталогът с предложени тапицерии е много разнообразен и трябва да се спрете на едноцветна или такава с някакъв десен. Моделите са много интересни и освен това достатъчно износоустойчиви, за да ги използвате дълго време.

Като при всяка друга покупка и тук трябва да се съобразите с цената, макар че тя не е водещ фактор. Тези мебели са много по- достъпни в сравнение с всичко останало и ще се изненадате приятно от промоциите и намаленията, които ги правят още по-изгодна сделка. Зоната, в която се събирате, за да се храните ще бъде уютна и с обновена атмосфера благодарение на кухненския ъгъл. От магазин Венус ви насочват към следния модел – Кухненски ъгъл Тихомир:

  • кухненски ъгъл „Тихомир“ е красив и удобен и се предлага с функция „Сън“;
  • модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • с надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и се позиционира ляво дясно според предпочитанията;
  • с луксозна тапицерия прошита с конец;
  • изработва се в разнообразие от дамаски и еко кожа по каталог за лицевите части.

Това е модел, който се отличава с по-голяма и масивна конструкция и е подходящ за помещение със съответните размери.

Какви са предимствата на кожената тапицерия?

Когато избирате дамаска, трябва да решите дали тя да бъде текстилна или кожена. Хората, които се спират на кожената я харесват, защото тя изглежда една идея по-луксозно и се поддържа малко по-лесно. Спокойно може да я забършете с леко влажна и чиста кърпа и тя ще изглежда като нова. При нея няма опасност да останат някакви лекета от храна.