Кухненският ъгъл – винаги предпочитан и търсен

Много е уютно и приятно да изпиете сутрешното си кафе в кухнята на спокойствие и тишина. За целта, трябва да сте я мебелирали по възможно най-практичния и комфортен начин. Модел на кухненски дивани Венус ще ви помогнат много да оживите малко кътче там и да се настаните с удоволствие. Не се заблуждавайте, че в тази част от дома трябва да поставяте задължително маса и столове, защото ъгловите мебели са познати от доста години. Те отново набират популярност, тъй като си остават все така практични и компактни.

Защо диванът за кухня Венус е най-функционалния вариант

Преимуществата с които е снабдена тази мебел са толкова много, че просто няма как да не се съгласите че е може би една от най подходящите за жилищата, които в съвремието са доста малки. На ъгловия диван Венус със сигурност могат да седнат много повече хора отколкото на столовете край масата, освен всичко останало те ще бъдат настанени действително комфортно, върху меката седалка с възможност да се облегнат. Различните модели предлагат и възможност да съхранявате вещи в удобни и просторни ракли под седалките. Тъй като мебелите за съхранение все не достигат – тази опция е действително практична. Ъгловият модел освен всичко останало ви предоставя и място за почивка, където на спокойствие може да гледате нещо по телевизията или да подремнете.

С какви практични функции разполага кухненския диван Венус:

Кухненски ъгъл
  • Наличието на място за съхранение – повечето модели са изработени с ракла под седалката. Тя ви дава възможност бързо и лесно да прибирате различни неща там;
  • Допълнително място за сън – разтегателният механизъм с включен матрак ви позволява да ползвате артикула и като легло;
  • Тапицерията е качествена и лесно може да се почиства.

Ако изберете да поставите в трапезарията маса със столове със сигурност ще бъде просторно и ще има повече свободно място, но един кухненски диван Венус напълно ще промени функцията на помещението и то ще стане безспорно уютно.