Микроблейдинг – съвети за естествено изглеждащи вежди

Съветите, които ви дават приятелки по отношение на оформянето на вежди както  и тези, които откривате във видеоканалите не са достатъчни. Оказва се, че за да описвате съвършена форма и винаги веждите ви да изглеждат еднакви имате нужда от техника, която да овладеете. Бихме казали, че дори е важно да бъдете до известна степен дори художници, които да се справят отлично с ежедневния грим. Термина „ежедневен“ обаче се оказва доста сериозно изпитание за съвременната жена.  Липсата на добро окосмяване в зоната на веждите, както и това, че нямате почти никакво време сутрин за да се възползвате от подобни предизвикателства свързани с разкрасяването ни отвежда до една съвсем различна технология. Представяме ви процедурата микроблейдинг или още известна като дълготрайни вежди. В много градове включително и във варна има доста утвърдени козметични салони, в които се прилага този разкрасяващ метод. Микроблейдинга доста наподобява татуирането, но тук нещата са доста по-безболезнени и разбира се, безопасни.

микроблейдинг

Хубавото при този иновативен и дълготраен метод за оформяне на вежди е това, че утвърдени салони за красота в цялата страна го прилагат като средство за постигане на супер съвършен грим. Така, че при условие, че работите, учите или живеете в морската ни столица то търсенето микроблейдинг Варна в Интернет пространството ще предложи доста резултати на салони, които предлагат услугата. Микроблейдинга често се бърка с перманентния грим. Всъщност разликата  е в самата технология. Микроблейдинга е изцяло ръчен метод за оформяне на вежди, при който с помощта на игла се оформя всяко едно косъмче на веждите ви. Това прави крайния резултат напълно естествено изглеждащ. Именно заради толкова близкия до естествените вежди ефект прави метода микроблейдинг толкова търсен във Варна, а също така и в цялата страна. Конкретно, когато се налага да се постигне безупречна изразителност на лицето и веждите да бъдат подчертани то е важно не само да се доверите на утвърден салон във варна, но също така и да сте сигурни в качествата на козметика, който ще го приложи.

Микроблейдинга е дълготраен разкрасяващ метод, при който се използват натурални пигменти. Много дами питат защо веждите, направени с перманентен грим издържат повече от тези с микроблейдинг. При перманентното гримиране се залага на повече наситеност, а при микроблейдинга контрола на впръскания под кожата пигмент е изцяло ръчен. Това е основната разлика между двете технологии за разкрасяване, но не бива да подценяваме и факта, че при микроблейдинга се цели именно естествения вид, а не веждите да изглеждат очертани като с молив, което често се получава при перманентното гримиране.Във Варна както вече споменахме има много козметици, които предлагат метода за дълготрайно и естествено оформени вежди.

Какво трябва да знаете преди да се подложите на микроблейдинг? Задължително споделете с козметика си евентуалните ви кожни проблеми. Ако имате някои сериозни заболявания както и проява на алергии е по-добре да отложите трайното изписван на вежди. Задължително се вслушайте в съветите на опитния козметик. Независимо от това, че харесвате по-наситени вежди и бихте предпочели вашите да са гарваново черни, то при комбинацията със светлата ви коса няма да изглеждат добре. Затова специалистите по микроблейдинг във варна предлагат няколко тона за вежди, които следва да паснат на тена на кожата, а също така и на цвета на косите ви. Формата на веждите също не е за подценяване. Дали лицето  овално или продълговато също оказва влияние върху това какво би препоръчал козметика. Реално микроблейдинга на вежди може да издържи от 6 месеца до около две години. Ако искате този срок да бъде удължен е препоръчително да посещавате на определен интервал от време салона за ретуш. Така няма нужда отново да се подлагате на процедурата, а просто козметика ще третира по-избледнелите косъмчета. За перфектна визия и супер оформени вежди изберете най-добрите козметици от Варна.