Парфюми – да подарим подходящия

Всяка една жена обожава да ухае на скъп марков парфюм. Правилния аромат може да се окаже не просто женствен, но и уникално чувствен. Казват, че да се подари парфюм на жена не е особено правилно решение, тъй като дори може да се приеме като обида, но това разбира се, не важи за партньор, съпруга, дъщеря или майка, тъй като се предполага, че добре познаваме характера, желанията и интересите на човека, който желаем за изненадаме с любимия му аромат. Подаряването на парфюм е една много добра идея, ако знаете неговата марка. Но ако все пак не сте сигурни и въпреки това искате да поднесете изненада то действително е добре да се опитате всячески да уцелите вкуса на човека, на който ще поднесете парфюми.

Как да избегнете грешките

Напълно естествено е да направите опит да изберете точно онзи любим аромат, който е използван и желан. Но ако не намирате точния то можете да направите опит да се доближите по-близо до вкуса на близкия ви човек. Избирането на парфюм е необходимо да бъде съобразено с това, че този аромат ще бъде използван, а не грижливо прибран в опаковката и набутан в някое ъгълче на гардероба.

 Парфюм

Парфюма е емоция и страст, а не течност, която инстинктивно да бъде използвана за да ухаем на нещо. Точно тук е разковничето, което е решаващо за това да предприемете сериозен анализ на предложенията и да ги синхронизирате с предпочитанията на човека, за когото парфюма е предназначен. И понеже всяка личност е строга индивидуалност то това, което предстои да се направи е да се съобразите с чертите на характера и дори начина на живот на потенциалната получателка на нов парфюм. Има значение дори какъв тип е обичайното облекло, което тя обича да носи, дали е динамична, спортна натура или пък предпочита спокойствието и домашния уют.

Ето още няколко интересни щрихи, които биха ви отвели до правилния парфюм за нея:

  • Опознайте добре козметиката, която ползва;
  • Дори направете списък с любимите ѝ марки парфюми;
  • Определете дали предпочита по-тежки или по-нежни парфюми;
  • Изберете аромата според сезона – една жена винаги използва различни парфюми през лятото и зимата;
  • От значение е и повода, за който смятате да поднесете такъв дар;
  • Изберете такъв аромат, който свързвате с конкретната личност т.е. да си пасват и допълват.

Да подариш такава приятна ароматна изненада на любим човек наистина е решение, което трябва да обмислите добре. Още веднъж подчертаваме, че парфюма е от онези подаръци, които се поднасят на близки хора, а не на такива, които бегло познаваме.