Радиатори от алуминий се грижат за топлина и изисканиня интериор

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме в това, че едни от най-качествените радиатори за парно, които се търсят от клиентите са тези от алуминий. Въпросът не е в това дали да бъдат такива, а от къде да си ги купим. Както и предполагате цената на тези радиатори варира съобразно:

 • Вида и броя на глидерите;
 • Страна на произход (италианските са дни от най-скъпите);
 • Стандартен или дизайнерски модел ще изберете;
 • Гаранция за качество;
 • Избор на търговец.

В търсене на оптимално добри и осигуряващи ни благоприятен микроклимат радиатори от алуминий днес представяме на вниманието ви https://www.balkanenergy.bg/category/aluminievi-radiatori.

Защо алуминиеви радиатори

Покупката на радиатори е инвестиция, към която не бива да оставате неангажирани. Алуминиевите радиатори са една много добра перспектива, тъй като са удивително ефективни и могат да намалят отоплителните разходи. Причините за това се дължат на високия коефициент на полезно действие от страна на тези отоплителни тела, защото в крайна сметка намаляването на топлозагубите и оптималното усвояване на топлинната енергия води до положителни резултати. Търсим рентабилност, търсим най-добро качество, търсим много повече от няколко качествени характеристики, които биха ни мотивирали да си изберем такива отоплителни тела. А със сигурност алуминиевите радиатори, които намираме в онлайн магазин balkanenergy.bg има с какво да ни изненадат. Качеството е забележително, а радиаторите от алуминий сами по себе си се отличават с:

радиатор
 • Безпрецедентен иновативен и модерен дизайн;
 • Вдъхновяващи, изискани, елегантни;
 • Удивително леки и удобни за монтаж дори от един оператор;
 • Ниво на топлоотдаване до три пъти по-ефективно от всеки друг вариант за радиатор за парно отопление;
 • Адаптивни и интегриращи се във всякакъв вид интериор;
 • Радиатори, които няма да ви струват твърде скъпо.

Няма да ви досаждаме с дългия списък от преимущества, които притежават алуминиевите радиатори, тъй като сме убедени, че сте напълно наясно с тях. Реално това са едни от „най-младите“ видове радиатори, но успешно внедри ли се и доказали своите качества за краткия период, от който са на пазара. Само ще вметнем, че те са толкова добри, че за да привличат клиенти много строителни предприемачи изграждат отоплителни инсталации именно с алуминиеви радиатори. Защото са енергийно ефективни, екологични и екологични за да бъде вашия дом модерен, топъл и изискан.

Колко ще ни струват

Те са по-евтини от биметалните, но по-скъпи от стоманените и чугунените радиатори. Тази закономерност е обяснима на фона на това, че се търси оптимално ефективно и рентабилно решение, което да е балансирано и да не утежнява твърде много инвестиционните разходи. Но имайте предвид, че колкото и да вложите в радиатори за парно отопление, които са изработени от алуминий то определено това не било причина да отчетете дори минимални загуби. Ефективност, пропорционалност, многообразие от идеи, съвършенство. Каквото и да кажем за алуминиевите радиатори то това би било наистина много вярно на фона на това, че тези тела се предлагат точно на своята си цена.

И все пак ако търсите нещо по-евтино като вариант, но пък да не е компромис с качеството то точно тук е момента да споделим, че с офертите от balkanenergy.bg можете да разчитате на най-изгодните цени, които се предлагат на българския пазар за радиатори от алуминий. Те са много добри, изработени от италиански производители с най-висок рейтинг, даказали своите безпрецедентни и високи качества като продукти, на които можете да поверите топлината на дома си.

И не само защото са качествени, но и поради това, че превъзхождат всеки друг подобен продукт, който се ползва с тази цел днес има защо да спираме вниманието ви именно към гамата от решения от balkanenergy.bg. За оптимални резултати, за намаляване та режийните месечни разходи, за повече естетика и уют в интериора.