Съвети как да изберете подходящ диван за дневната

Практичната и удобна мека мебел е ключова част от обзавеждането на модерната дневна. Тя присъства в разнообразни форми и размери, придавайки усещане за уют, стил и комфорт. Изборът на подходящ диван, може да се окаже определящ по отношение на големината и стила на помещението и да се насладите на всички практични допълнения. Мебели Венус е доказан търговец с помощта на който ще се запознаете с актуалните модели предлагани в момента.

Защо диваните с лежанка са толкова харесван от клиентите

Компактни и практични, те се адаптират еднакво добре към малките и големи помещения. Създават чувство за повече простор. Конструкцията им е направена така, че да предоставя повече място за сядане и много удобство. Елегантните тапицерии и разнообразието от дамаски и цветове, носят допълнителна естетика и стил на цялата композиция. Г-образните дивани на Венус са предназначени за разполагане в ъглови пространства, оползотворявайки цялата площ. Ефектът от това е в илюзията за повече пространството. В онлайн магазин Венус може да поръчате диван снабден с допълнителна ракла за багаж, а също така и с клик-клак механизъм, благодарение на който ще имате и още едно място за сън. Красивите дивани с лежанка се сливат със стената зад тях и по този начин стаята изглежда по-голяма и елегантна.

"Мебели Венус"

Клик-клак холен ъгъл MELEK с лежанка и две ракли – червен от Венус:

  • Стилен ъгъл с две декоративни възглавнички;
  • Моделът се предлага с функция сън тип клик-клак механизъм, която лесно може да го превърне в удобно легло;
  • Разполага с две ракли за багаж;
  • Лежанката е универсална;
  • Направен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Основните неща с които трябва да се съобразите когато избирате диван Венус са няколко. Да подхожда като размер и форма на пространството в стаята, да предлага достатъчно комфорт и място засядане на цялото семейство и да притежава допълнителни екстри от които да се възползвате.