Защо да наемете фирма за почистване на офиси, а не служител на трудов договор?

Професионалното почистване на домове и офиси има доста почитатели. Услугите са търсени не само поради това, че ефекта е впечатляващ, но същевременно с това се спестяват и пари. Чудите се как след като се плаща за професионално почистване на офиси пестите средства? В днешната публикация ще ви разкажем за това не само как да спестите пари, но и винаги в офиса да  е безупречно чисто. Да вземе за пример офис в който работят адвокати и техните помощници, шест души. Сещате се, че за да се поддържа една добра и чиста обстановка е определящо да има нает човек на тази длъжност. И ето от къде идва идеята за пестене на средства. В крайна сметка за да бъде наето лице дори на четиричасов работен ден то определено се налага сключването на трудов договор, плащане на осигуровки и възнаграждение, което на практика никак не  е за подценяване. Оказва се, че доста по-рентабилно излиза за една малка компания да се възползва от абонамент за почистване на офиси, при който наистина получава едно високо качество, а освен това и цената  напълно достъпна. Без да се налага да поемате ангажимент с наемането на лица то веднъж седмично получавате качественото обслужване, от което офиса ви ще изглежда невероятно добре, чист и свеж.

А когато един офис обслужва клиенти и непрекъснато има поток от хора, които ви посещават то наистина не а подценяване факта, че приятната обстановка, спокойна, чиста и уютна среда са определящи за това клиентите ви да останат впечатлени не само от отношение, но също така и от това, което ги заобикаля.

офис почистване

Какво получавате ако наемете професионалисти за почистването на вашия офис?

  1. Качествена услуга. Когато се сключва договор с фирма, а не самите вие наемате лице, което да е част от екипа и да чисти ежедневно определено има доста разлики. Когато екипа идва да свърши конкретното задание то тук се търси наистина едно максимално удовлетворение на клиента като качественото изпълнение е повече от задължително. Все пак се търси взаимна удовлетвореност и за да запазят клиентите си фирмите за професионално почистване нямат интерес да предоставят некачествена услуга. Наетото лице може да не свърши днес цялата работа и да остави за утре за довършване, но по този начин не се постига чистота, а качеството на работата е меко казано заметена. Именно поради това се оказва, че е по-ефективно да се наеме фирма за почистване на офис, отколкото да се наема лице на постоянен трудов договор.
  2.  Бързина на изпълнение. То е в следствие на първата точка, която описахме. В крайна сметка наистина се оказва, че когато се търси качество офис служителите желаят и бързо почистване, което да не пречи на тяхната работа. А със сигурност фирмите, които предоставят такива услуги нямат интерес да се бавят в изпълнението на възложеното почистване, тъй като на следващия адрес ги очаква поредния клиент.
  3. Изгодна цена. Когато се налага да се направи сметка на това коя от извършените услуги е по-изгодна за финансовите ви разчети определено се оказва, че наемането на лице, което ежедневно да се грижи за чистотата не е от най-евтините решения. Абонамента за почистване два или три пъти месечно и то доста детайлно е супер ефективно за офиси, в които работят пет-шест души и наистина няма такова високо ниво на замърсяване, за което е нужно ежедневно полагане на почистващи дейности.

Ето, че сами можете с оглед на тези изложени обстоятелства да прецените, че наистина е много по-ефективно и рентабилно да ползвате професионални услуги, които няма да ви подведат и ще предоставят нужното качество, а освен това имате и една добра финансова рамка, от която да останете напълно удовлетворени.  Мистър Клиин е фирма, която предлага невероятно обслужване и се справя безупречно с основното почистване на офиси и домове.