Декорирайте бебешката стая

Стаята на най-малкия член от семейството трябва да е добре обзаведена и напълно обезопасена. Наред с това, добре е да се помисли и за ефектна декорация, която би могла да бъде и много арт, стига да заложим на правилните решения. Днес имаме възможност да се възползваме от интересни идеи за украса на детското помещение, а аксесоари като възглавнички и плюшени играчки ще допринесат още повече за приятната атмосфера в бебешката стая. Най-напред изберете подходящо обзавеждане, а след това насочете усилията си към избора на декорация. Разгледайте и гамата бебешки играчки от магазин Амек Тойс.

Как да декорираме бебешката стая

Идеи има наистина много, а за да постигнем отлични резултати, е добре да вложим цялата си любов в това, което правим. Най-важното е да се съобразим изцяло с пола и възрастта на детето. Препоръчително е и да се погрижим за избора на мебели и декорация преди да се появи бебето на бял свят, за да бъдат грижите по него съпътствани от перфектни условия и то още от самото начало. Момче или момиче – и в двата случая можете да осъществите мечтата си за съвършена бебешка стая, която да има от всичко по много – комфорт, удобства, уют и красота. Помислете и за безопасността.

Идеалното обособяване на стаята на бебето включа:

  • Удобно креватче и меки завивки с декорация към него. Добра идея е да поставите латерни и въртележки на видно място, за да се забавлява малкото човече, докато бодърства;
  • Смели рисунки или стикери на някоя от стените, които са доста привлекателни за всяко пеленаче;
  • Подходящо осветление, което на места може да бъде и акцентиращо;
  • Плюшени играчки – няма нищо по-подходящо от това, за да придаде характерното детско звучене на помещението;
  • Подови настилки с интересни принтове и др.

Подберете за тази част от дома си свежи цветове, които са в съзвучие с пола и възрастта на отрочето Ви. Те са “платното”, върху което ще изрисувате мечтата си за приказна бебешка стая. 

Подходящи ли са плюшените играчки

Няма дете, което да не обожава плюшени играчки, които са и сред най-добрите начини да постигнем весела и приканваща декорация за детската стая. В Амек Тойс ще откриете много голямо разнообрази от всякакви видове играчки от плюш, които са изработени от висококачествени материали и напълно безвредни за най-малките. 

Можем ли да ги персонализираме

Възглавничка или одеяло със снимка и/или надпис – персонализираните плюшени играчки са идеални както за декорация на детското помещение, така и за подарък на новородено или по-голямо дете. Открийте ги в магазин Амек Тойс и поръчайте още днес. Бъдете различни, подходете различно.