Добре дошли в predainatatak.bg!

Когато очаквахме раждането на нашата дъщеря аз и съпругът ми осъзнахме колко неподготвени сме за това събитие. Наложи се да прочетем много книги, статии в списания и в Интернет, да поговорим с много приятели и познати, които имат деца, за да натрупаме информацията, която ни беше необходима, за да се справим с бременността, раждането, а сега и с отглеждането на малкото ни момиченце. Малко по малко осъзнахме, че въпреки че живеем в образовано и цивилизовано общество, младите майки и бащи са напълно неподготвени за най-важноto събитие в живота им – да станеш родител, да отгледаш и възпиташ малкото човече. Осъзнахме колко трудно е да намериш подходящите книги, които трябва да прочетеш, колко трудно е да избереш болницата, в която да родиш, педиатъра, който ще се грижи за детето ти през първите месеци от неговия живот, да избереш подходящо легълце, количка, столче за автомобил. Видяхме какви разходи носи след себе си всичко това.

Затова решихме да направим нещо, което да помогне на другите след нас. Така се роди идеята „Предай нататък”. Във филма с това име едно дете отстояваше идеята, че е лесно да направим света по-добър – достатъчно е всеки да направи добро на трима човека. Ние се надяваме на нещо далеч по-малко. Надяваме се всеки да сподели с останалите опита си, трудностите, които е срещнал и решенията, които е намерил във връзка с очакването, раждането и отглеждането на своето дете. Това може да се направи както във форума на сайта ни predainatatak.bg, така и с електронна поща до нас, и публикуване на изпратената от вас информация в раздела „За четене”.

Надяваме се да Ви помогнем чрез раздела ни „Продавам” да се освободите от натрупаните предмети, които повече не ви трябват, като ги обявите за продажба в системата ни и като помогнете по този начин на някой, който има нужда от нещо, което на вас вече не ви е потребно, да го получи на разумна цена, бързо и лесно и без да обикаля дни наред по магазините. А ако искате просто да подарите нещо на друго дете – обявете цена от 0 лева. Със сигурност ще се намери някой, на когото ненужното за Вас да е потребно.

Надяваме се да ви помогнем да намерите чрез раздела ни „Купувам” търсена от вас стока – легълце, в което е порастнало бебе, играчка, която е карала други деца да се смеят, дрешка, която вече е малка на баткото или какичката, които я носят.

Услугата е напълно безплатна и лесна за употреба.

Ако имате препоръки към нас, моля не се колебайте да ни пишете.

Успех!
Predainatatak.bg