Кои са най-купуваните езотерични книги в СИЕЛА

Духовният свят е невидимо измерение, в което всеки тайно вярва. Темата за преражданията и Висшите сили е необятна, но не всеки дръзва да се потопи в нейната магия. Осъзнавайки необходимостта от свързване с духовното, все повече хора насочват вниманието си към книги с подобна тематика. Те разкриват пред нас нови гледни точки и истини, също както и ни карат да погледнем навътре в себе си, загърбвайки суетата на модерния свят и материалните придобивки, които имаме в прекомерни количества. 

Съвременните на тема езотерика книги са все по-чест избор от страна на мислещите хора, които притежават смелостта да вникнат по-надълбоко в нещата. Те са увлекателни, интригуващи и обясняващи ни по един достъпен начин за негативите от масовата свръх задоволеност в материален план. Смисълът на човешкия живот и съществуването на душата след смъртта – все въпроси, които често си задаваме, но така и не намираме отговорите.

Какво е езотерика

Това е наука, която разглежда живота по един различен начин, и която ни тласка към прозрение и намиране на Смисъла. Тайните на нашето съществуване се пазят от невидимите сили, над които нямаме никаква власт, но които не възразяваме да разберем и потърсим в материалния свят, който ни заобикаля. Духовни учения, философски теории и недоказани постулати – всичко това Ви очаква в онлайн магазин СИЕЛА и колекцията нови книги на езотерична тема. Стигнете сами до Вашите истини за света и неговото функциониране. Постигнете духовно израстване и открийте пътя към Познанието. 

Откъде да поръчаме книги на подобна тематика

В магазин СИЕЛА ще откриете разнообразна колекция от книги на тема езотерика, които ще Ви помогнат да откриете истината за собствения си живот. Поръчайте още днес някоя от следните книги:

  • Сърцето на медитацията – Далай Лама;
  • Кабала – древна система за магически знания – Михаил Зорин;
  • Щастие – изкуството да бъдем достатъчни – Юли Тонкин и др.

Потопете се в магнетизма на езотеричните науки и погледнете отвъд границите на материалното. 

С какво ще ни помогнат

Дисциплините, които спадат към езотериката като вид древна наука са астрология, нумерология, алхимия и др. Всички те са спомагателно средство по пътя към себепознанието, а не самоцел. Правилното разбиране на всяко едно от тези учения стои в основата на духовния баланс, към който се стремим. Езотериката разглежда всички тези въпроси, помагайки ни да открием редица отговори, също както и да разкрием загадки, забулени под сянката на мистицизма.