Суета и практичност, събрани на едно място…

Практичността е водеща при избора на нови мебели. Дори и да сме наясно с актуалните модни тенденции при интериора, понякога сме склонни да ги пренебрегнем, защото атрактивните и нестандартни решения не ни изглеждат особено функционални… Това не означава, че отричаме тяхната красота – дори напротив! Но ако искаме да се радваме на практично обзаведен дом, а мебелите в него да ни вършат добра работа, то е най-добре да се насочим предимно към техните практически ползи.

Например, ако планирате да си купите ново спално обзавеждане, то Гардероб с огледало е оптималното решение, защото с негова помощ ще си осигурите както място за съхранение на дрехи, така и възможност да се потопите на воля в суетата си, без да трябва да правите излишни движения към коридора… Гардеробът с огледало може да се нарече и „2 в 1“ мебел, защото той има двойно предназначение: да Ви дава практичност, също както и голяма доза естетика, която идва от собствения Ви външен вид!

семейство

Повечето семейства с деца предпочитат практичността пред изящната красота, и не защото не харесват мебелите с футуристичен акцент, а защото за тях е най-важно да имат достатъчно пространство в дома си. Ако да речем сте родители на едно или повече деца, и сами знаете, че в този случай най-значимото нещо за хора с подобен семеен статус, това е да не изпитват каквито и да е затруднения при извършването на обичайните си дейности. Домакински или не, те трябва да протичат гладко, но как да се случи това, ако не сме се постарали да мебелираме имота си практично? Когато сутрин се приготвяме за работа, най-важното нещо в този случай е да не губим време. Обличаме се, приготвяме си кафе или закуска (или и двете), а непосредствено преди да напуснем дома си, се отбиваме и до огледалото, за да се уверим, че всичко с визията ни е наред. Но ако можем да направим това, докато се обличаме – защо не! Така ще си спестим доста ценно време, с което често не разполагаме, защото се разтакаваме излишно… Променете това още сега и вижте моделите гардероби с огледало от магазин Венус. И направете ежедневието си още по-приятно!