От какви грижи се нуждае кожата за да изглежда свежа и подмладена

козметика

Имате ли си свой ритуал за грижа за кожата? Що се отнася до ежедневни способи за предотвратяване на бръчките, появата на фините линии и отпускането на кожата със сигурност е важно да проявите изключителна безкомпромисност и специално отношение при подбора на козметика. Доказани средства са овладяване признаците на стареене предлагат от лаборатории Виши. Списъкът с висококачествени продукти е разработен по специална иновативна технология, която съчетава безопасност, подмладяване и подобряване контура на лицето. С течение на годините еластичността намалява и това води до поява на сивкав тен както и отпуснатост. Адекватното решение разбира се е именно професионалната медицинска козметика, която предоставя отлична грижа на тъканите и клетките като подпомага тяхното регенериране.

Трикове за сияйна кожа

От лаборатории Виши са в готовност да осигурят наистина най-доброто решение за нуждите на вашата кожа. Но има някои трикове, които вие сами можете да приложите като стимулиращ агент за благоприятен ефект върху кожата. За естествена защита и забавяне процесите на стареене е добре да приложите следните съвети:

 • Спете достатъчно. Ранното ставане, нездравословния сън и нощното събуждане оказват пагубно влияние върху кожата на лицето. Подпухналостта е само малка част от видимите негативи, които ще забележите, а с времето недостатъчното количество сън се отразява и на цвета, еластичността, чувствителността;
 • Хранете се здравословно. Защитете дермата като ѝ осигурите ударна доза витамини и минерали, които лесно можете да си набавите с консумирането на пресни плодове и зеленчуци;
 • Пийте достатъчно количество вода. Хидратацията е решаваща за да поддържа добра еластичност. Така ще намалите до минимум ефекта на сухата и лющеща се кожа, зачервяванията, раздразнителността и появата на бръчки.

Разбира се в комбинация с ефективната козметика на Виши имате правилното решение за да извършите ритуала за регенериране, възстановяване и тонизиране на кожата.

Ударна доза енергия и сила

виши - https://aptekifenix.bg/

Кожата е обвивката на нашето тяло и тя осигурява изключително решаваща грижа на органите и тъканите. Когато се наблюдава нарушаване на естествените процеси за възстановяване поради напредване на възрастта, хормонални или здравословни проблеми е необходимо да бъдат приложени ефективни методи и способи, които да осигурят комплексно решение за:

 • Енергизиране;
 • Хидратация;
 • Стимулиране на образуването на колаген.

Продуктовия каталог на Виши използва уникални по своя произход съставки, които са натурални и напълно безвредни. Те са способни да намалят стреса, на който са подложени клетките и определено имат способността да задоволят желанието ви да поддържате кожата си млада, свежа и с равен тен. Изключително успешни резултати се наблюдават от клиентки, които използват серията с термална вода на козметичните лаборатории. Ефекта, който бива наблюдаван е фокусиран върху благоприятното въздействие на активната съставка, съдържаща огромно количество минерали. Действието върху кожата е феноменално и това което безспорно ще ви изненада са всички онези ефекти за ускоряване, укрепване и регенериране на клетките.

Над 15 полезни минерала от термалната вода, използвана за производството на революционната козметика предоставят:

 • Ефективна грижа върху повяхналата и загрубяла кожа;
 • Подобряване на процесите на хидратиране и регенериране;
 • Забележителен напредък в борбата с бръчките;
 • Невероятно въздействие върху всякакъв тип кожа.

От Виши се стараят да предоставят както решения за универсална грижа така и такива, които са с индивидуален подход и предназначени за специална аудитория клиенти.

Грижа за проблемна кожа

Предразположената към раздразнения и пъпки кожа изисква специално отношение. Локалното третиране на акнето, неравната повърхност, лющенето, разширените пори изискват лечение, а не използване на макиаж за временно прикриване на проблемите. Лаборатории Виши разработват професионална медицинска козметика, чиято основна цел е свързана с:

 • Прилагане на нежен гел за премахване на омазняването на кожата и подобряване на хидратирането;
 • Матиращ крем, който създава защитен филм и свива порите;
 • Ексфолиращи продукти, които отстраняват загрубялата и мъртва кожа.

Използването на тази оздравяваща и коригираща серия се справя успешно с несъвършенствата без да изсушава кожата. Хидратиращия ефект действа успокояващо и значително подобрява структурата на дермата само след седем дни употреба.