Как да изберем правилната холна маса?

масички

Най-лесно ще промените обстановката в дневната, ако купите нова мебел. Тъй като повечето артикули тук са обемни и скъпи, най-лесно е да изберете нова холна маса. Въпреки, че е малък елемент от обзавеждането, има висока стойност както декоративна, така и практическа. Не бива да пренебрегвате избора на тази мебел, защото тя е важна за удобството ви и ще направи обстановката по интересна и елегантна. Отделете време да разгледате актуалните оферти на https://www.venus.bg//холни-маси и определете подходящия за вас модел. Добре е да отбележим, че артикулите са изработени от разнообразни и качествени материали, гарантиращи безпроблемна експлоатация.

С какво се отличават модерните холни маси?

Това са мебели, които изглеждат красиво, заради компактната си форма и различните декоративни елементи, които притежават. Огромна част от оригиналния дизайн на холните маси е свързан с материалите, от които те са изработени. Ще ви препоръчаме модел с метална основа и стъклен плот, защото изглежда красиво, модерен е и ще ви даде необходимото удобство да поставите различни неща отгоре.

За традиционалистите има класически дървени или МДФ артикули, изработени с допълнителни места за съхранение и подходящи за класическия интериор. Спокойно бихме казали, че онлайн всеки ще намери модел, който да му допада и да направи дневната по интересна и различна. Когато купувате нещо подобно е важно да се съобразите с вида и формата на диван. Холната маса и меката мебел се използват заедно и специалистите твърдят, че плотът не трябва да е по-висок от седалките на дивана.

Разбира се и тук има изключения, ако се храните често пред телевизора може да вземете мебел, която се повдига, за да ви е по-удобно. Ако диванът е във ъглова форма, може да поставите кръгла, квадратна или правоъгълна масичка, без никакъв проблем. От Venus.bg дават следния пример. Разтегателна холна маса Юлия – Дъб сонома:

  • модел „Юлия“ с елипсовиден горен плот;
  • разтегателна функция, прибавяща още 30 см към дължината;
  • долен рафт за съхранение;
  • изработва се от ПДЧ с избор на цвят.

Удобна и функционална мебел на която спокойно може да сервирате различни неща, без да се притеснявате от нейната стабилност.

Мебел с каква форма да купим?

Както са разнообразни размерите на съвременните мебели за хол, така и формата на плота може да бъде различна. Продължават да бъдат предпочитани правоъгълните и елипсовидните, като най-практични. Ще направите силно впечатление, ако заложите на нестандартна форма, която чрез своята декорация ще промени интериора и ще го направи по оригинален и впечатляващ.