Как да направим интериора на хола стилен с подходяща маса за кафе

холни маси

Да обзаведем красиво и практично винаги е било наша основна задача когато избираме нови мебели. Това най-вече важи за дневната, където прекарваме по-голямата част от времето си когато сме у дома. Не бива да пренебрегваме покупката на холна маса, тъй като тя е основен артикул. От нея очакваме да бъде едновременно декорация в стаята и да изпълнява функцията за която е купена. Върху плота поставяме най-различни неща и без наличието на подходяща мебел, помещението ще изглежда празно и непрактично. Мебели Венус https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси са най-доброто решение за хора, които искат нещо ново и интересно, за да допълни интериора на дома им.

Как да изберем точната холна маса

Днес ще откриете много и различни модели от които да избирате, но все пак има определени критерии, които е добре да бъдат спазвани. Този артикул завършва интериора и трябва да изглежда красиво комбинирано с останалите мебели в стаята. Като размер също трябва да е добре подбран, защото прекалено голямата холна маса ще ви пречи да преминавате и създава претрупана обстановка. Съчетайте я с меката мебел пред която обикновено стои.

Специалистите казват, че плота на холната маса трябва да е малко по-нисък от седалката на дивана, но това правило може да бъде нарушено, ако често хапвате там. При това положение може да купите мебел с повдигащ плот която ще бъде по-практична. Магазин Венус ви представя – Разтегателна мебел TYMON с повдигащ механизъм – Дъб сонома:

маса

  • TYMON – класически модел, подходящ за хол или дневна, изработен от МДФ и масив бук;
  • Плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • По този начин е подходяща и за трапезната зона;
  • За краката е използван буков материал.

Качествено изработена мебел, която чрез своята многофункционалност ви спестява от покупката на мебел за трапезарията.

Какви материали се използват за изработката на холните маси

Преди този вид артикули се правеха само от естествена дървесина, но днес има много по различни материали, които производителите ползват. Благодарение на разнообразието и комбинациите между различните материали се постига една много по атрактивна визия, която е подходяща за обзавеждане на съвременен апартамент. MDF и ПДЧ плоскостите са много популярни както и закаленото стъкло и металът. Дървесина също може да бъде срещната в основата, защото тя е доказала своите перфектни характеристики.

Ако търсите нещо наистина модерно и отличително ви предлагаме мебел, изработена от метал и стъкло, които чудесно се вписват в съвременното жилище. Разнообразни артикули ви очакват онлайн. За това изберете и поръчайте бързо и променете обстановката с подходящата мебел.