Какво представляват в съвременните лед ленти и как да изберем подходяща според нуждите ни

филипс лед лента

Съвременните технологии ни помагат да използваме различни нови средства за интериора, които са с надградени функции. Ако разгледаме например осветлението ще забележим колко много се е променило то през годините. Всяко едно пространство трябва да бъде перфектно осветено, а възможностите са наистина много. Модерните лед ленти създават линии от светлина навсякъде където се нуждаете от нея – в дома ни, в магазини, в офиси или по фасадите на различни сгради. Поради своето разнообразно приложение те се предлагат в различни конфигурации, които може да разгледате бързо и лесно в каталога на Atg.bg.

Какво е важно да знаете за лед лентите

Такъв тип осветление може да се използва не само като основно в помещението, но и като вид декорация. При един добре организиран интериор дизайнерите биха използвали лед ленти в същия цвят или разноцветни, за да постигнат търсения ефект. Този вид осветителни уреди са изключително надеждни и икономични. Могат много лесно да бъдат инсталирани на труднодостъпни места с което ще реализирате различни интериорни проекти без проблем. В момента лед лентите се използват навсякъде около нас – за вътрешна декорация на помещения, за осветяване на фасади на сгради, различни рекламни конструкции или пък декорация на мебели. Разграничават се по различни показатели:

лента лед

  • Обикновени незащитени – за вътрешно оформление и декорация;
  • Водоустойчиви – могат да се прилагат както на открито така и на закрито, а също и във водна среда. Перфектно осветяват басейни или аквариуми;
  • Лед лента със странично светене – светлината се излъчва успоредно на равнината на лентата;
  • Модели с фронтална светлина – светлината се излъчва перпендикулярно;
  • Монохромна светлина – лед светлините могат да са студени, умерени, топли или едноцветни;
  • Многоцветни – тук диоди от различни цветове се намират в един корпус. Смесването им позволява светлината да бъде цветна.

Ако искате да бъдете в крак с новите модни тенденции не пропускайте да осигурите нужната светлина в помещенията, а защо не чрез подобни лед ленти.

Да купим ли от интернет магазин

Все по-често се обръщаме към онлайн търговците понеже те представят най-новите и модерни неща на много по-достъпни цени. Удобството да поръчаме през интернет платформа е несравнимо и все повече хора правят именно такива покупки. Важно е това, че предлаганите артикули са актуални и винаги ще сте запознати с последните тенденции в областта на осветлението. Ако разгледате онлайн магазин Atg.bg ще ви направи впечатление огромното разнообразие от модели с подробни характеристики и описания. Така на спокойствие ще се запознаете с нужната информация и ще поръчате бързо чрез формуляра.