Какъв е чарът на малките холни секции?

секция

Отдавна не е модерно в интериора на дома да се използват обемни и тромави мебели. Хората, свикнаха с минималистичния стил на обзавеждане и предпочитат една по уютна и раздвижена обстановка. Ако искате да промените визията на любимата си стая, ви предлагаме да разгледате модерните малки холни секции. Те са изключително функционални и изглеждат чаровно, където и да бъдат поставени. Основната им функция е декоративна, но въпреки това притежават нужното пространство за подредба на вещи.

Защо да инвестираме в малка холна секция?

Модерните мебели са по-скоро в минималистичен дизайн, защото създават усещане за лекота в стаята. Една малка холна секция ще ви позволи по-лесно да намерите място за нея в интериора и да я съчетаете с останалото обзавеждане. Артикулите се изработват на модулен принцип, което е шанс за всеки потребител да конфигурира елементите по собствен вкус. Разгледайте малките секции за хол и забележете колко разнообразни са те като визия и функционалности.

Както и останалите модели те също притежават механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове. Модулите не са обемни но въпреки това са достатъчно практични да приберете в тях различни вещи. Задължително е наличието на поставка за телевизора и на поне една витрина с възможност за съхранение на декоративни предмети. Специалистите препоръчват да инвестирате в красива малка холна секция, защото нейната цена е много по-достъпна и перфектно ще се впишете в бюджета си. Ето и един примерен модел от магазин Венус. Поставка за хол – Aqua – Бяло гланц/MDF Сонома/Сонома арвен:

малка секция
  • модел „Aqua“ – луксозно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • включва ТВ шкаф и етажерка с два рафта;
  • ТВ шкафът има две падащи вратички с пуш бутони и две чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне;
  • чекмеджетата могат да се монтират върху шкафа, като позицията им може да се промени според Вашите предпочитания – ляво/дясно, както и огледален монтаж на цялата секция.

Модерно и функционално обзавеждане, което ще ви помогне да направите един по актуален интериор в дневната.

Как да съчетаем новото обзавеждане с обстановката в стаята?

Когато купувате нова мебел, задължително трябва да мислите, как тя ще се впише във вече съществуващия интериор. Старайте се цветовете, в които е изработено обзавеждането да си подхождат с нюансите на стените, текстила и другите вещи в стаята. Може да има някакъв акцент, но той трябва да бъде единичен и да не се получава визуално претрупване. Според интериорните специалисти трябва да се ръководите по правилото в което има един или два преобладаващи нюанса и трети акцентен. Често хората предпочитат естествената дървесина като цвят за секцията, тъй като съзнава уют и винаги стои красиво.