Как да изберем подходящи мебели за спалнята в комплект

спален комплект

Когато търсим ново обзавеждане за спалнята сме изправени пред дилемата дали да купим мебелите една по една и да се опитаме сами да направим подходяща комбинация или да се доверим на специалистите, които ни предлагат готови комплекти съдържащи всичко необходимо. Онлайн магазин Мебели Венус ви препоръчва да разгледате каталога и да се запознаете с различните вариации, за да имате наистина стилно изглеждаща стая за сън. Важно е да се спомене и високото качество на изработка с което не може да бъде направен компромис. Модерните материали, които се влагат в направата на артикулите ви гарантират дълъг експлоатационен живот.

На какво да обърнем внимание избирайки готов комплект за спалня

Едно от най-важните неща преди да направим покупката е това да измерим с точност свободното пространство в стаята. Тя ще бъде запълнена с различни по размер и функция артикули, а от нас се очаква да намерим за всеки подходящо място, така че да може да се използва свободно, без нещо да пречи. При положение, че не разполагате с достатъчно голяма спалня не се тревожете, защото ще откриете различни комплекти, които включват само легло и нощни шкафчета или легло нощни шкафчета и скрин. Цвета на обзавеждането и неговият стил са личен избор, тъй като помещението е строго индивидуално и трябва да ни допада визуално и разбира се функционално. Новите модели на Венус ще ви спечелят с качествената изработка на артикулите и практично подбраните комбинации. Спален комплект Алексия – 160/200 – Тъмна сонома/Бяло гладко:

спален комплект алексия

  • Спален комплект „Алексия“ е съставен от легло с дъно, табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • Леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • Комплектът притежава и две нощни шкафчета;
  • Двукрилен гардероб с огледала, лостове и рафтове;
  • „Алексия“ се изработва от ПДЧ, с избор на цвят.

Елегантно съчетание, което ще ни донесе комфорт и удобство в любимата стая за почивка. Всичко ще бъде подредено и организирано, благодарение на големия и добре разпределен гардероб.

Да изберем ли легло с повдигащ амортисьор

Съвременните спални комплекти се характеризират с наличието на допълнителни механизми, които ги правят многофункционални и лесни за използване. Леглата много често са снабдени с повдигащ амортисьор, за да използваме голямото подматрачно пространство за подредба на различни неща – дрехи, спално бельо или други вещи. Употребата на подобен механизъм е много лесна и проста. С няколко движения повдигате матрака и пред вас се разкрива огромна ракла за съхранение. Винаги е полезно да притежаваме нещо подобно, когато апартаментът е малък и не можем да поберем още мебели.