Какви мебели трябва да присъстват в спалнята?

модулно обзавеждане

Ако искате да внесете някакво обновление в интериора на спалнята, е добре да подмените цялото обзавеждане. Така ще се настаните в една съвсем различна и модерна атмосфера, която би ви предразположила към по комфортна почивка и релакс. Мебели ВЕНУС предлагат готовите спални комплекти, защото включват всички необходими елементи, за да използвате стаята по предназначение. Мебелите са изработени от качествени материали в съвременен дизайн и най-вече цената им е изключително достъпна. Ако изберете да пазарувате по интернет, ще имате повече време да сравните отделните модели и да се запознаете с техните възможности.

От какви мебели имаме нужда в спалнята?

Това е едно от помещенията в дома, което трябва да бъде обзаведено по специален начин. Винаги се придържайте към максимата, че мебелите трябва да са функционални и полезни. Ако знаете колко дрехи и вещи имате за съхранение много по-лесно ще откриете спален комплект в необходимите размери. Гардеробът може да бъде двукрилен, трикрилен или по-голям в зависимост от вашите очаквания.

Освен гардероб в спалнята е важно да присъства и голямо легло. Модерните мебели притежават и амортисьорен механизъм, за да имате достъп до подматрачното пространство и да го използвате като ракла. Към леглото получавате нощни шкафчета, които са прекрасен декоративен елемент както и полезна поставка. Има спални комплекти съдържащи скрин, защото той винаги е бил удобен за съхранение на дрехи и други неща. Ще получите всички тези елементи с една покупка, ако изберете някое от предложенията в каталога на Венус. Днес ви представяме – Спален комплект Romance – 160/200 см, МДФ, Бяло фладер:

комплект за спалнята
  • спален комплект „Romance“ се състои от легло с амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ достъпа до подматрачното пространство;
  • леглото може да се използва с еднолицев или двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • две нощни шкафчета с ниша и чекмедже;
  • гардероб с четири врати, лостове и рафтове;
  • скрин с три чекмеджета;
  • вратите и чекмеджетата са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • спалният комплектът е изработен от висококачествени МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм.

Практично спално обзавеждане в комплект, което ще ви помогне да подредите вещите си по-добре в спалнята и да се настаните бързо.

Защо е важно да имаме удобни нощни шкафчета?

Тези малки декоративни мебели са изключително полезни точно в стаята, в която спите и си почивате. Неслучайно мястото им никога не се променя и те се разполагат от двете страни на леглото. Ще има къде да оставяте важни за вас дребни вещи, които трябва да са на една ръка разстояние. Има много разнообразни нощни шкафчета, някои от които разполагат чекмеджета и допълнителни отделения. В тях лесно ще подреждате по-дребни неща. По този начин стаята ще изглежда добре организирана и чиста.