Кои са основните мебели за обзавеждане на спалня?

мебели за спалня

Едно от най-важните неща, които трябва да направите, е да обзаведете красиво и практично спалнята. Тази зона от дома ви е по-специална, защото тук не влизат външни хора. Мебелите, които ви заобикалят, трябва да са съобразени с вашия вкус и очаквания. Освен да спите и да си почивате, в стаята съхранявате дрехите си и други лични предмети, затова и обзавеждането трябва да е подбрано достатъчно функционално. Мебели ВЕНУС ви препоръчват модерните спални комплекти, които съдържат всички модули. Не е нужно да търсите нещата поотделно и да давате големи суми, защото ако ги вземете в готова комбинация, ще получите повече удобство на разумна цена.

Какво включват модерните спални комплекти?

Ако искате да обзаведете любимата си стая за почивка модерно и красиво ви съветваме, да инвестирате в спален комплект. Тези съчетания са добро решения за всеки, който не разполага с необходимото време да търси мебелите една по една. Спалните комплекти ви осигуряват голямо и удобно легло, гардероб, скрин и нощни шкафчета. Отделните модули изглеждат перфектно разположени заедно, тъй като са изработени в една продуктова серия.

Получавате комплект мебели с дизайнерски вид, без да давате прекалено голяма сума за това. Хубаво е, че конфигурациите са разнообразни и може да избирате между различни размери и дизайни мебели, ето защо се съобразите с размера на помещението и с вашите очаквания. Впечатление правят модерните мебели като гардеробите с плъзгащи врати, които спестяват място и изглеждат изключително модерно в пространството. От Венус предлагат да разгледате – Спален комплект Класик К 963 – 2x 90/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:

спалня
  • „Класик К 963“ е модулна конфигурация за обзавеждане на спалнята;
  • спалното обзавеждане включва две легла с ниши, чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • леглата може да се използват с еднолицеви матраци 90/200 см;
  • спалният комплект притежава и гардероб с три врати, огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • гардероб с две врати, чекмедже и рафтове;
  • шкаф с четири вратички и чекмедже;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Модерни мебели, които ще ви предоставят редица удобства и ще направят дома ви още по-красив.

Има ли причина да изберем скрин за интериора на спалнята?

Тази мебел е позната на хората от много години и е намирала приложение в интериора на жилищата. Специално в стаята в която спите, ще може да подреждате различни дрехи и други лични вещи, защото скринът има няколко големи чекмеджета. Той също така би могъл да е поставка за телевизор или тоалетка, защото разполага с удобен и функционален голям плот.