Предимства и недостатъци на поръчковите мебели

Всеки човек си има собствена представа и виждане за създаването на интериор, който да  е достатъчно уютен, комфортен и функционален. Именно поради това напоследък освен базовите модели, които се предлагат в магазините за обзавеждане има и такива, които са по каталог или пък по индивидуален проект. Така наречените мебели по поръчка стават все по популярни, тъй като с тяхна помощ стопаните на жилището създават своя уникална концепция, която напълно да пасва на техните интереси и критерии. В днешната публикация ще представим един производител на мебели по поръчка, който си е извоювал с основание прозвището на лоялен, коректен и иновативен представител в мебелния сектор.

мебели

Още с отварянето на адреса онлайн магазина на ЛениСтил онова, което впечатлява е богатата гама от продукти. Идеята, която ни се предлага определено е добра, предлага завършеност и компактност на дома, но някак не достатъчно за да наречем тези мебели „наши“. Затова опцията, която представя производителя от Добрич е за поръчка на мебели. В секцията „Мебели по поръчка“ можете да разгледате реализираните проекти по индивидуални параметри на клиентите. Определящото тук е тяхното многообразие, но няма и как да бъде по друг начин, тъй като в крайна сметка наистина персоналния отпечатък на всеки клиент е оставен върху мебелите, които той е пожелал да ползва в дома си.

Предимствата на мебелите по поръчка

Едно от най-големите преимущества на тези мебели е в това ,че те са проектирани точно за конкретна зона от вашия дом. Независимо дали става въпрос за кухня, коридор, спалня, детска стая то всичките си акценти обзавеждането е строго конкретизирано за вашите индивидуални нужди. Дизайна е подходящ и съобразен с виждането ви за естетика, а дори цветовата гама и мебелния обков се оказват напълно приспособими към собствените ви интериорни идеи. Поръчката на мебели определено е важен момент при обзавеждането на собствения ни дом. Главното участие в създаването на един модул и цялостен артикул е наше, така че отговорността за това как в крайна сметка ще изглежда дома ни е в собствените ни ръце.

Недостатъци на мебелите по поръчка

След предимствата е редно да изтъкнем и недостатъците, които обаче са второстепенни и не толкова решаващи за нашите решения. Имайте предвид, че ако изберете мебели по поръчка то ще се наложи да изчакате за тяхната изработка. Обикновено периода е около месец. Друг недостатък е, че тези мебели са почти двойно по-скъпи от стандартните готови модели. Причините за това са в ангажирането на персонал, изготвяне на нови проекти, създаване дори на прототипи, които със сигурност струват пари.