Предимствата на стъклената кухненска маса

Щом дойде време да реновираме с нещо жилището си – ни обзема чувство на силно вълнение, започваме да разглеждаме сайтове и да търсим модерни и интересни интериорни решения. В последно време изключително популярни за трапезарията, станаха стъклените кухненски маси. Виж тук актуални модели от магазин Венус, които са изработени от стъкло и биха стояли добре в почти всеки дом. Те изглеждат изключително елегантно, а закаленият им плот е устойчив и ще издържи на всяко едно натоварване. Стъклената маса Венус, прави пространството визуално по-леко и е невероятно съвременно допълнение.

Вижте тук, защо да предпочетете стилната стъклена маса за кухнята  

Тези мебели са преди всичко модерни, оригинални и красиви. Въпреки, че се срещат различни модели, все пак те са по-редки в сравнение с добре познатите дървени еквиваленти. Още по-интересни ги прави дизайнерското решение вижте тук, при което стъклото се смесва с дърво, метал или някакъв друг материал за основа. Тази разновидност на трапезната маса не краде от пространството, понеже изглежда изключително ефирна и елегантна. Бихме изтъкнали като плюс и това, че моделите са напълно екологични, тъй като стъклото не съдържа никакви вредни вещества. Потребителите също са привлечени и от дългия експлоатационен живот на тези продукти. Вижте тук колко разнообразни видове са налични.

Стъклена маса

Стъклена трапезна маса EDGAR – представена от мебелен магазин Венус вижте тук подробности:

  • Изработена в комбинация от МДФ стъкло и метал;
  • Разполага с правоъгълен плот от стъкло и интересна основа от МДФ с елементи от хромиран метал;
  • Може да окомплектовате със столове, модел К284, които се предлагат опционално;
  • Цветовото решение е от тъмен дъб, хром и мед.

Вижте тук още модели и разновидности на изисканата стъклена кухненска маса. Магазин Венус ви е подготвил наистина богато разнообразие от модели, а вие лесно ще изберете перфектния за вашия интериор и жилище. Сигурни сме, че дълго време ще се наслаждавате на покупката си, а вашите гости ще останат впечатление от изисканата атмосфера която сте създали.