Какви удобства ни предлагат модерните спални комплекти?

мебелен комплект

Това да се чувствате добре у дома си зависи основно от избора, който сте направили при обзавеждането. Мебелите, които ви заобикалят имат своята роля за комфорта и удобствата, които ще имате. Едно от важните помещения, които заслужават специално внимание е стаята за почивка и сън. Тук прекарвате не малка част от времето си и е важно мебелите да са много внимателно съчетани. Пазарувай тук в сайта на Венус и се възползвай от актуалните оферти на модерните спални комплекти.

Защо да изберем практичен спален комплект?

 Ако до този момент не сте се замислили за подобна покупка, насочваме вниманието ви точно към спалните комплекти, тъй като те ще създадат най-добри условия за почивка и релакс. Комбинациите съдържат всички необходими елементи, от които се нуждаете в помещението, за да се настаните за сън, да съхранявате вещите и дрехите си и да си почивате в свободното време. Спалните комплекти са много по-добра инвестиция от това да купувате мебелите поотделно, защото поръчани по този начин са много по-евтини.

Това се дължи на факта, че производителят ги е изработил в една продуктова линия и е направил по малки разходи. Стиловете и дизайните са много разнообразни и впечатляващи, затова не се колебайте да промените интериора на вашия дом с нещо модерно. Ако изберете да пазарувате от магазин Венус ще те хареса следния модел. Спален комплект Манхатън – 160/200 см, Пино пасадена / МДФ антрацит гланц:

спалня
  • спален комплект „Манхатън „ се състои от: легло с вградени 2 нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има повдигащ амортисьорен механизъм за достъп до подматрачното пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • притежава дискретно LED осветление, а таблата е тапицирана с еко имитация на щраусова кожа;
  • гардеробът е с големи плъзгащи врати декорирани с еко кожа и огледало;
  • може да добавите и практична табуретка-ракла пред леглото (необходими са 2 бр., за да обхванете цялата дължина), огледало и скрин с 6 чекмеджета;
  • моделът притежава висококачествен механизъм за плавно затваряне на всички врати и чекмеджета.

Качествено конструирани мебели, отличаващи се със своята стилна визия изработени в актуални цветове.

Какви са плюсовете на съвременните гардероби с плъзгащи врати?

Ако сте избрали спален комплект точно с такъв гардероб, ще установите колко практичен и удобен е той. Механизмите, с които вратите се отварят са изключително функционални, не издават никакъв шум и работят безотказно. Това е мебел, която ще направи стаята много по- съвременна и модерна като излъчване, но също така ще ви спести и от свободното пространство.