Съхраняваме ли обувките си правилно

Проблемите с недостига на пространство у дома са вечни. Колкото и мебели да си купим, все не можем да извършим желаната подредба на дрехи, обувки и лични вещи, за да бъдат те добре организирани и винаги нагледно позиционирани. Обувките са първото нещо, на което търсим място, когато се прибираме у дома. Да ги оставим небрежно на пода изглежда много добра идея, но няма ли това да се отрази негативно на естетиката в антрето? Ако все един член от семейството направи това, къде ще му излезе края…

Как правилно да съхраняваме обувките си

Дрехи, Кабинет, Интериор, Диван, Килим, Чанта, Обувки
гардеробна

Доста хора избират да подредят своите обувки на произволен принцип в гардероба, където все още едно мъничко местенце, което е останало неоползотворено. По този начин коридорът остава максимално празен, а това на свой ред спомага и за по-лесното му почистване. По-добрата идея, обаче, си остава съвременния шкаф за обувки, който със сигурност ще ни осигури желаните от нас удобства. Днес можем да го открием най-различни модели, всеки един от които би могъл да бъде идеален за конкретните нужди.

Какви видове шкафове можем да открием

Маса, Обувки, Ботуши, Едноличен, Мода
маса за коридор

Насочвайки вниманието си към актуалните модни тенденции при съвременното жилищно обзавеждане, със сигурност ще имаме доста какво да каже по отношение на техния дизайн, цветово оформление, материали, изработка и прочее. Ако се питате какви модели шкафове за обувки можете да си купите, ето ги и тях:

  • Затворени шкафове – ниски (може и със седалка), високи и със средна височина;
  • Модели, които са предназначение за затворени антрета;
  • Въртящи се шкафове за обувки – много практично решение, на което все повече семейства залагат;
  • С рафтове, които могат и да се сгъват;
  • С плъзгащи се или шарнирни врати;
  • Високи, тесни и др.

Шкафът за обувки е на пръв поглед една най-обикновена мебел, но не оказва, че изборът не е никак лесен. Трябва да помислим за толкова много неща, че не рядко ни е нужно и повече време, за да решим със сигурност каква мебел за коридор да изберем. Заложете на Мебели 1.