Колко лесно е да теглим кредит в наши дни

Толкова е трудно да живеем нормално в 21-ви век, че много хора се питат дали не трябва да работят на 3 места едновременно, за да успеят да покрият всичките си ежедневни и месечни разходи! Е, със сигурност много от Вас ще се съгласят, че допълнителната работа е винаги добре дошла, защото с нейна помощ ще разполагаме с допълнителни средства, които да използваме при необходимост…

 Когато знаем, че имаме „резервен вариант“, няма да се чувстваме притеснени, че шефът ни може да ни уволни, или понижи в длъжност. С две думи – работете колкото Ви позволяват силите, за да живеете добре, или за да си мислите, че го правите, защото просто нямате време да вдигнете глава от служебни ангажименти, че да задълбаете над този въпрос!

Има ли и друг начин да се видим с пари

Портмоне, Портфейл, Money, Финанси, Чанти Талия, Плащам
празен портфейл

Естествено, че допълнителната работа не е 100-процентова гаранция за това да се радваме на благосъстоятелност. Можем да се сдобием с допълнителни средства и по много други начини, като например:

 • Да спечелим от лотарията;
 • Да получим финанси от родителите си, които са решили, че не живеем особено добре;
 • Да продадем нещо;
 • Да се лишим от някои важни за нас неща;
 • Да си намерим богат приятел/приятелка.

Варианти има много, като ако сте и креативни по природа, със сигурност ще намерите правилния път към добре обезпеченият живот! Само че не всеки път вариантът с лотарията или помощта на мама и татко ще проработи… Ако нямаме късмета да сме подсигурени още от раждането ни, ако и съдбата не ни среща с човек, който разполага с много пари, то ще ни се наложи да вземем нещата в свои ръце, залагайки на ипотечен кредит от Finstart! Така ще бъдете независими и напълно самостоятелни при разрешаването на проблемите си или казусите, с които сте се заели, а това ще Ви даде и много поводи за гордост. Бъдете доволни от себе си, защото Вие имате контрол над съдбата си!

Защо да теглим кредит

Никой не Ви е заставил да отидете до някоя банка и да изтеглите малка, средна и голяма по размери сума! Вие сами можете да изпитате тази потребност, когато например:

 • Планирате да извършите ремонт  дома си;
 • Желаете да се отправите на вълнуващо пътешествие;
 • Ви предстои покупка на нова кола;
 • Ви се налага да се подложите на терапия или лечение;
 • Сте решили да се запишете в университет.

Всъщност, въпросът не е защо да теглим кредит, а кога да го направим… В някакъв момент ot живота, всеки един от нас ще изпита потребност да се сдобие с допълнителни средства. И ако заплатата, която получаваме всеки месец, не е достатъчна, за да покрием нуждите си, е напълно логично да се обърнем към някоя банкова/небанкова институция. С нейна помощ ще напълним портфейла си с пари, а ние повече няма да се притесняваме, че средствата са дефицит… Каквото и да планирате да правите с взетата назаем сума, не забравяйте, че сте избрали най-добрия вариант, тъй като никой от обкръжението Ви няма да е пряко ангажиран с Вашите бизнес/семейни дела!

Какво е нужно, за да получим одобрение

Ако си мислите, че задължително трябва да доказвате постоянни доходи, или да декларирате, че се водите някъде на работа – сериозно се лъжете! Съвременното кредитиране „работи“ по далеч по-различен начин, като ако заложите на Finstart, сумата за която кандидатствате, ще Ви бъде лесно и бързо отпусната. Нужно е да направите само няколко стъпки, за да бъде разгледано заявлението Ви, а именно:

 • Да изпратите искането си онлайн;
 • Да заявите желаната от Вас сума;
 • Да предоставите документи, които доказват, че сте собственик на имот или земя;
 • На проявите минимално търпение, докато не получите заветното одобрение и изплащане на средствата.

Няма нищо по-лесно от това да получим пари в наши дни! Ако в миналото кредитирането е била тежка и тромава процедура, то днес това съвсем не  е така. Но най-добре проверете сами и разберете какво може да Ви предложи Finstart!