Детето иска тротинетка – каква да изберем

Модерните в последните години тротинетки са навсякъде около нас. Малки и големи ги карат – забавлявайки се навън. Нормално е всяко дете да мечтае да притежава интересен модел и цвят. Ако сте в процес на търсене на такъв тип аксесоар, то сигурно сте леко объркани и не знаете какъв модел и вид ще бъде добре да купите. Fun Smart Toy има много, но ние ви препоръчваме да разгледате предложенията на mybee.bg. Съветваме ви най-важният критерий на който да обърнете особено внимание да бъде – възрастта на малчугана за когото ще бъде подаръкът.

Възрастовите групи и изборът на модел mybee.bg

За начало ще споменем най-малките на възраст между 2 и 3 годинки. За тях онлайн в mybee.bg има, красиви модели с три колела. Моделите с две колела отпред и едно отзад са идеален избор за първа тротинетка за най-малките, тъй като за да го управлява, от детето не се изисква да балансира непрекъснато. На възраст между 3 и 5, ако детето вече балансира спокойно, може да му купите малка тротинетка mybee.bg с две колела. Скоростта вече е по-голяма, което доставя огромна радост на малчуганите. Стабилна рамка, удобни и качествени гуми, добри спирачки, дръжката може да се регулира, това вече е модел mybee.bg за деца между пет и седем години, усвоили добре балансирането.

Кое отличава тротинетката и я прави толкова любима

Този артикул е нещо средно между колело и скейтборд и предразполага към умения и активности – допадащи на всички.

тротинетка

Родителите я избират онлайн защото:

  • Развива двигателни умения и полезни навици;
  • Артикул, който ще подтикне малчуганите да прекарват повече време на открито в активен спорт;
  • Всички изграждат чувство за баланс, което ще ми помогне на по-късен етап в карането на колело;
  • Социализиране – забавлявайки се навън на групички, децата придобиват ценни умения в комуникацията;
  • Покупката онлайн е удобна, защото получавате тротинетката още на другия ден.

Тези и много други причини ще подтикнат родителите да поръчат, функционална детска тротинетка  онлайн от mybee.bg.

Моделите, които ви представя онлайн магазин mybee.bg са качествено изработени и напълно безопасни за възрастовата категория която представят. Реномираните марки, предлагат най-модерните подобрения на този така харесван и желан аксесоар. Когато избирате размера на артикула онлайн, не забравяйте да вземете предвид и безопасността на детето. Дръжката трябва да е под шията и главата – така при инцидент няма риск от сериозни наранявания. Не пропускайте възможността да зарадвате детето с нещо толкова атрактивно и интересно. С новата си играчка, ще изживее весело лято изпълнено с игри и движение на открито.