Как да откриете подходящия шкаф за обувки

За да бъде входното ви пространство винаги подредено и чисто е необходимо да сте избрали правилните мебели за там. Съхранението на любимите ви чифтове обувки е често срещан въпрос в домовете на повечето семейства. Тези от вас, които са любители на красивия аксесоар много добре знаят, че за да бъдат винаги добре изглеждащи артикулите, трябва да са почистени и подредени много внимателно. Погледнете моделите тук https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки и преценете кой от тях би подхождал на вашия коридор и начин на живот.

Съвременните разновидности шкафове за обувки venus, които ще ви вдъхновяват

Колкото и да са традиционни вариантите с падащи вратички са може би едни от най функционалните и предпочитани от всички клиенти. Те са подходящи за съхранение на различни видове и модели от любимия аксесоар. Артикулите в мебелен магазин venus са различни като големина. Компактните и ниски варианти събират между 8 и 10 чифта, а също ви дават възможност да използвате повърхността на шкафа за да сядате. От друга страна високите и тесни модели побират много чифтове, като спестяват място благодарение на формата си и оползотворяват коридора и на височина. Съветваме ви при възможност да заложите на комбиниран модел, който е в съчетание с шкафове и отделения за обувки, тъй като побира повече артикули, елегантен е и би подхождал на всяко помещение.

Шкаф за обувки

Шкаф за обувки Сити 4033 – красив дизайн от venus:

  • Има налични четири чекмеджета;
  • Двуредов механизъм побиращ от 16 до 24 чифта;
  • За изработката на модела е използвано ЛПДЧ 16 мм;
  • Светът е актуален – венге.

За да откриете подходящия модел правилно ще бъде да се съобразите най-вече с големината на вашето антре. Съчетайте модела venus с облика и на останалите артикули в помещението. Ако имате налични повече чифтове, може да комбинирате висок и нисък модел, което ще стои  елегантно и ще ви предостави необходимото пространство за подреждане.