Как да открием подходящ нов диван онлайн

диван

Хората отделят много от свободното си време, за да намерят нови мебели, когато правят някаква промяна в интериора. Това е напълно нормално, тъй като инвестицията никак не е малка и се очаква дълго време да използват съответните артикули. В дневната най-силно впечатление прави меката мебел, затова и избирането на подходящ и функционален диван е от ключово значение за удобството на цялото семейство. Мебели Венус препоръчват да разгледате всички оферти в каталога и да се запознаете с възможностите, които предлагат те. Добре е да отбележим, че артикулите са изработени от качествени материали и няма да ви разочароват като здравина и устойчивост.

Критерии за избор на нов диван

За да подходите правилно към тази покупка е важно да прецените размерите на помещението и дали харесаната от вас мебел ще се поберат. Казваме това, понеже много от потребителите се стремят да вземат възможно най-големия и комфортен диван, но не винаги това е рационално. Има редица модели с по-малки размери, но също толкова практични, които биха стояли добре в по-малка стая и няма да пречат на преминаването през нея.

Купувайки нови мебели се стремете да създадете необходимия баланс и те да се съчетават правилно помежду си. Удобство е наличието на разтегателен механизъм и ракли под седалките, защото така диванът става многофункционален и може да се използва редовно като легло. Магазин Венус ще ви представи малко подробности за един нов артикул. Ъглов диван Монако с ракла и функция сън:

ъглов диван

  • ъглов диван „Монако“ ще ви впечатли със стилната си визия;
  • той е подходящ избор за обзавеждането на Вашата дневна или хол;
  • разполага с еластични колани и функция сън с подматрак, за спокоен и пълноценен сън;
  • възглавниците за сядане са от дунапрен с дебелина 10 см. и плътност 25-28, а тези за облягане са с дунапрен и силиконов пух;
  • Има и ракла за багаж.

Красив и практичен модел, подходящ за съвременната всекидневна. Имате възможност да избирате от богат каталог с тапицерии.

Кожена или текстилна дамаска да изберем

Това е доста сериозен въпрос, защото различните тапицерии създават и различен облик на дивана. Кожените са по-луксозни и елегантни, но също така се поддържат малко по-трудно и има опасност да се повредят по-лесно, ако имате например куче, което може да ги издраска. Текстилните тапицерии са разнообразни като десен и цветови вариации, създават усещания за топлина и уют и са достатъчно износоустойчиви. За да изберете подходящата пицария във вашия случай, трябва да сте наясно какво да очаквате от тази мебел, и колко интензивно ще я ползвате.