Как бързо и лесно да изберем качествен холен диван

диван

Диванът е ключов елемент в обзавеждането на всяко жилище. Той най-вероятно е първата мебел която избирате, поради фактът, че се използва от цялото семейство и то почти през целия ден. Точно затова, производителите са се погрижили да измислят интересни, съвременни дивани, които се отличават с елегантна визия и разполагат с множество механизми за практичната им експлоатация. Ако разгледате продуктовия каталог на Venus.bg, ще останете силно впечатлени от качеството на изработка и разнообразието от модели. За да откриете обаче точно вашия дизайн е важно да се ръководите от няколко важни стъпки.

Да изберем ли диван онлайн бързо и лесно

Интернет търговците представят много по-богато разнообразие от модели мека мебел, отколкото където и да е другаде. Тук се появяват всички актуални стилове и дизайни и то на изключително преференциални цени. За да изберете нов диван е добре да разгледате каталога, като селектирате по избран от вас критерии. Това може да бъде цена, актуалност на продукта или нещо друго. След това се запознайте подробно с характеристиките на предпочетеният от вас вариант и преценете дали неговите габарити са удачни за вашия хол.

Изберете цвят и тип на дамаската, защото това е първо което ще забелязвате щом влезете в помещението. Опитайте се да хармонизирате визията на дивана с тази на останалите мебели, което ще направи обстановката елегантна и комфортна. Venus.bg препоръчва – Ъглов диван с лежанка „ANTIOPI“ DIOMMI (48-011):

ъглов диван

  • модел „ANTIOPI“ DIOMMI (48-011) има лежанка и удобни  възглавници за облягане;
  • за изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание;
  • може да се изработи с място за съхранение (ракла) под лежанката и механизъм за повдигане на седалката.

Луксозен и качествено изработен артикул, чиято визия и стил ще променят атмосферата в хола и ще го направят невероятно стилен.

Как да определим цвета на меката мебел

Ангажирани в преценка на различните критерии за избор не пропускайте и този за цвят. Диванът е доста обемен като конструкция и цветът му ще изпъква на фона на останалите вещи в стаята. Това е и причината, една голяма част от потребителите да предпочитат семпли и универсални тоналности, които изглеждат приятно и красиво, а също така по-лесно се съчетават с цвета на стените, текстила и другите неща. Ако сте достатъчно смели, може да заложите и на ярки цветове като синьо или червено, но тук ще направите меката мебел фокусна точка и трябва да бъдете доста внимателни.