Лесно ли е да изберем правилните осветителни тела онлайн

лампа

Обикновено, обръщаме много голямо внимание на избора на мебели и интериор, който ще зададем в жилището си и оставаме за финал покупката на осветителни тела. Те обаче имат ключова роля за това, да се чувстваме уютно и да прекараме вечерите си в едно светло и стилно жилище. Подходящо разположените лампи, могат да акцентират върху определени мебели или детайли от обзавеждането, както и да ни помогнат, ако трябва да прочетем нещо или да свършим някаква служебна работа. Сега онлайн могат да бъдат поръчани качествени и добре изработени модели без никакъв проблем. За целта ви предлагаме да разгледате продуктовия каталог на Atg.bg.

Да открием осветителни тела според вида на помещението

Онлайн платформите са създадени за да бъдат удобни на всеки потребител и благодарение на отделните категории може да селектирате различните осветителни тела в зависимост от стаята в която ще бъдат монтирани. Това ви улеснява до голяма степен, тъй като няма да се лутате сред различните модели, а ще се насочите точно към това което ви е нужно. Всяка зона в жилището има своите характеристики и съответно светлината, която е необходима трябва да бъде монтирана по различен начин:

пендел

  • Всекидневна – основната и любима стая във всеки дом, трябва да бъде декорирана с правилните осветителни тела. Тук е препоръчително като основен източник на светлина да изберете красив и стилен полилей. Той трябва да е съобразен с размера на стаята и височината на тавана. Допълнително могат да се прибавят настолни лампи или вградени луни в окачения таван;
  • Кухня – ако тя е заедно с трапезарията, помислете за различните типове лампи. Над масата за хранене може да се разположи по-голям полилей или пендел. Работният плот в кухненската зона също трябва да е добре осветен, например луминисцентни лампи или LED ленти. Удачно е и поставянето на луни;
  • Детска – в отделна категория, ще намерите осветителни тела, специално изработени за малчуганите. Те са в различни ярки цветове, изобразени са анимационни герои и всичко което би зарадвало децата.

Не пропускайте да разгледате различните видове осветителни тела в сайта на Atg.bg за спалня, баня, коридор, мокрото помещение и др.

Как да изберем надежден онлайн търговец

Това определено е сектор в който ще откриете търговци предлагащи качество на достъпни цени. Коректният интернет магазин се отличава с това, че каталогът му е добре изработен, съдържащ различни категории и множество качествени модели. Най-добрите в бранша са ексклузивни представители на световноизвестни марки, което гарантира на потребителя, че купува наистина добър продукт. Онлайн бихте могли на спокойствие да разгледате предложенията и да се консултирате с представител, ако има нужда. Доставката на избраните осветителни тела е бърза и коректна, което в много случаи е предимство.