Как да изберете най-подходящото легло за вашето дете

Когато търсите мебели за детската стая основното на което трябва да наблегнете е качеството на изработка. Здравината на артикула и безопасността са най-важните за спокойствието и добрата почивка на децата. Онази мебел, на която се обръща най-голямо внимание, естествено си остава леглото. Мебели Венус е търговецът, който ще ви представи наистина богато разнообразие от детски артикули, подходящи за различни възрастови групи. Освен качествени и здрави, детските легла в каталогът им се отличават и с визуален дизайн, който ще допадне много на малчуганите.

Критерии за избор и покупка на детско легло Венус

В днешната статия искаме, да насочим вниманието ви към няколко критерия, които ще ви помогнат по-лесно да се ориентирате, и да изберете подходяща мебел за вашето дете. За начало преценете, какви мебели ще поставите в детската стая и спрямо тях отделете необходимото място за леглото. Ако искате да спестите пространство, винаги може да предпочетете конструкциите към които има добавено бюро, а креватчето е монтирано на малко по-високо разстояние. Други модели във Венус имат, допълнително място за съхранение, а това е важен компонент, когато искате в стаята винаги да е подредено и изрядно чисто. Съобразете размера на креватчето с възрастта на детето и се погрижете да му бъде достатъчно комфортно и широко. В сайта на Венус ви очакват разнообразни модели в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Горно легло

Горно легло Сити 5023 – с бюро и шкаф под него – интересен модел на Венус, който ще ви допадне със своята практичност:

  • До леглото се достига със стълбичка;
  • Отдолу са разположени шкаф (с две вратички и ниша) и бюро на колелца (с рафтчета), което при необходимост се издърпва;
  • Изработено е от висококачествено ПДЧ, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 90/200 см.

Опитайте се да изберете мебел от Венус, която със сигурност ще допада на малчугана и с удоволствие ще я използва.