Защо не са за подценяване българските марки, изработващи кухненски мивки

мивка

Ако предпочитате да стимулирате родното производство то със сигурност, когато ви предстои да вземете решение относно подбора на мивки ще се спрете на такива, които са създадени в български фабрики. Ще се изненадате от това, че на пазара се предлагат наистина едни от най-добрите идеи гранитни мивки и те са белязани с логото на една от небезизвестните в световен мащаб марка ФАТ. В своя каталог представените от Арена български гранитни мивки заслужават вниманието ви, тъй като става въпрос не просто за оборудване на съвременната готварска зона, а за такива изделия, които не отстъпват по качества на световни брандове от цял свят.

Популярни ли са родните гранитни мивки

Гранитна мивка

Със сигурност тези кухненски елементи не са познати само у нас. Изключителното доверие от страна на потребителите към моделите на ФАТ се дължат най-вече на някои особености като:

  • Специфична структура на материала, от който са изработени изделията;
  • Устойчивост на покритието на препарати и механични наранявания;
  • Ултравиолетов слой, който запазва цветовете на умивалниците свежи и неразличими от деня на покупката на изделието;
  • Достатъчно дълбоко корито, което не позволява на водата да пръска в страни;
  • Намаляване на шума от сблъсъка на водата с материала;
  • Висока устойчивост на бактерии и замърсявания.

Безспорно това са качества, които не остават незабелязани от клиентите, за които е особено важно да инвестират в такива, които да им служат безаварийно и ефективно.

С акцент към материала

Българските гранитни мивки са конкурентни на най-популярните световни брандове, които акцентират на здравината на вложените суровини и материали. За да устоят на конкуренцията и да могат да се радват на доверието на клиентите от ФАТ представят на вниманието на своите клиенти невероятно висококачествени материали, които се отличават с изключителна естетичност, стабилност и издръжливост. Водещи са материалите за производство на български умивалници за кухни са:

  • Полимермрамор;
  • Граниксит;
  • Фатгранит.

Всеки от тях притежава безупречни свойства и има защо да се определя като супер издръжлив и перфектен материал. Ето защо и българските, които ви очакват в каталога на Арена заслужават вашето внимание.