Кои модели легла са най-предпочитани от клиентите?

Тапицирано легло

Широкия спектър от спални продукти сигурно ще и обърка, когато сте поставени пред решение да изберете ово легло. Наистина не е толкова лесно колкото изглежда да се инвестира в качествен продукт, който да е способен да ви осигури отлични условия, спокоен и приятен сън. Мебели АРЕНА днес ще ни запознаят със свое статистическо проучване по отношение предпочитанията на клиентите. Разбира се, че всеки си има свое виждане за удобно и красиво легло, но днес ще се опитаме да обобщим всички онези показатели, които са водещи за оформянето на уютна и комфортна спална атмосфера.

Предпочитания за детски стаи

Тъй като легла се използват както в стаята на родителите така и в детската стая то нека започнем от това как да предоставите на децата си отлични условия за възстановяване и почивка. Предпочитанията за легла за детски стаи се конкретизират с:

  • Двуетажни. Те са много удобни и подходящи за помещения, които се обитават от две деца на възраст до 12-13 години;
  • Ъглови. Също компактни решения, благодарение на които можете да разчитате на много повече удобство, стабилност и по-дълъг експлоатационен период от тези, които са от типа двуетажни;
  • Приста и персон и половина. Идеални за тийнейджъри, които вече се нуждаят от по-голямо пространство за спокоен и пълноценен сън;
  • Единични стандартни. Една класическа версия, която можете да изберете в случай, че обзавеждате стая за едно дете.

Въпрос на възраст, физически данни и други критерии е да се фокусирате върху някои от моделите. В каталога на Мебели АРЕНА са изложени много интересни продукти, които биха спомогнали за отличното оборудване на спалното кътче на вашите съкровища.

Двойни легла с безспорни качества

легло

Независимо дали делите спалнята си с партньор или спите сами в леглото то е важно да си подсигурите перфектни условия за възстановяване на силите. Интересът към този тип продукти се дължи на това, че двойните легла определено са елегантното допълнение, от което всяка спалня се нуждае за да си гарантирате приятна и уютна зона за релаксация.

Моделите, от които можете да се възползвате са:

  • С тръбна основа;
  • Тапицирани;
  • С висока табла;
  • От МДФ;
  • Изработени от ПДЧ плоскости;
  • От естествена дървесина.

Съобразно предпочитанията на клиентите всеки вид се предлага в различни размери. Целта на личното ви решение е да се възползвате от най-доброто, което би могло да подсигури спокойния ви и пълноценен сън. Ако държите на качеството и приемливата цена то няма как да не останете впечатлени от предложенията на любимия ни магазин.