Подменете старата си мека мебел с модерна в ъглова форма

диван за хол

На всеки се е налагало да търси нова мека мебел за хола си, когато старата вече е започнала да губи от комфорта си. Днес производителите ни предлагат огромно разнообразие от възможности и много по-добри модели от предходните. Ъгловите дивани за хол се откроиха със своите перфектни характеристики, които допадат на всеки клиент. Мебели Венус ви предлагат в каталога си богато разнообразие от тези модели. Разгледайте всички подробно, преди да направите своя избор.

Защо да изберете модерен ъглов диван за хола

Ако проучите въпроса с обзавеждането малко по-подробно, ще си дадете ясна сметка, че тези модерни дивани са повече от удачен избор. Г-образната им форма дава възможност да поставите артикула в ъгъла на стаята и така да спестите голяма част от пространството. Моделите оползотворяват най-добре капацитета на помещението и обуславят перфектен кът за почивка в който дори може да се излегнете. Лежанката е толкова комфортна, благодарение на размера и формата си. Друго преимущество на холните дивани е и това, че могат да бъдат с ляв или десен монтаж в зависимост от личните ви предпочитания. След напрегнатия тежък ден всеки иска да си отпочине активно, а когато можете да се излегнете комфортно в хола това е още по-добре. Все пак там се намира телевизорът, а и може да разговаряте с останалите членове на семейството си. От каталога на магазин Венус имате възможност да изберете от много различни видове дамаски, което ще направи новият ъглов диван, изключително индивидуален.

Функционалност на високо ниво

Тази практична мебел има и други допълнителни функции, от които ще се възползвате, ако я предпочитате. Обърнете внимание на следните:

ъглов диван

  • Разтегателен механизъм – имате възможност да използвате тази функция, когато идват гости с преспиване или апартаментът ви е малък и мястото не достига;
  • Удобна ракла за багаж – всеки обича домът му да бъде подреден и чист, затова раклата под седалките може да послужи като място за съхранение на различни неща;
  • Релакс механизми – хората които обичат комфорта, могат да си подарят ъглов диван снабден с такива функции, които ще му донесат още повече удобство. Ще се облегнат удобно под наклон и ще повдигнат краката си, за да си отпочинат максимално.

Поради големия интерес към ъгловите дивани за хол се създадоха и тези съвременни допълнения, които правят обзавеждането още по-практично и удобно. Какво по-добро от това да обзаведете хола си с красив и стилен ъгъл, който може да променя функциите си и да прави дома ви наистина уютен.