Знаем ли как да изберем практично обзавеждане за коридора?

шкаф за обувки

Интериорът, който ще оформите във входното пространство, е от изключително значение за цялото семейство, тъй като това е първото нещо от апартамента което виждате. Пространството трябва да е организирано функционално и удобно, да е чисто и подредено. Лесно ще постигнете това, ако поръчате от venus.bg шкафове за обувки с достатъчно голям капацитет. Съвременните мебели предлагат множество допълнителни екстри като плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратичките, добра цена и лесна поддръжка.

Какви варианти на модерните мебели да купим за антрето?

Помислете за това, колко чифта от модните аксесоари имате за съхранение. В някои семейства те са много и е необходимо да вземете повече от един шкаф за обувки. Артикулите, които ще ви предложим като вариант са изключително разнообразни и практични. Продължават да бъдат харесвани класическите шкафове за обувки с ветрилообразно отваряне. Те разполагат с двуредов механизъм за съхранение, което позволява на малко пространство да подредите повече неща.

Изглеждат красиво поставени в коридора и лесно могат да се комбинират с друг удобен модел като този с място за сядане. Моделът тип пейка е много предпочитан от семействата, защото осигурява място, на което да се седне, без да инвестирате в диван или фотьойл. Неговата многофункционалност е това, което ще направи зоната приятна и уютна. Много е важно в коридора да се чувствате добре и да ви създава усещане за домашна атмосфера. От Venus.bg ви препоръчват следния модел – Шкаф за обувки Сити 4042 – Сонома тъмна /Бяло гладко:

шкаф
  • шкаф модел „Сити 4042“ е с три на брой падащи врати;
  • двуредов механизъм, побиращ от 12 до 18 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва от ЛПДЧ 16 мм.

Елегантност и високо качество на изработка са критериите, които трябва да притежава всеки съвременен шкаф за обувки. Този модел изглежда малък и стилен, а в същото време е удобен за съхранение на много неща.

Къде ще намерим добре изработени и практични мебели в момента?

Щом желаете да инвестирате във високо качество препоръчваме да разгледате каталозите на онлайн търговците. Те ви представят много оригинални и практични мебели, създаващи гарантирано удобство в коридора и другите помещения на дома.

Артикулите са направени от качествени и устойчиви материали на достъпна цена са, а търговците много често представят и допълнителни намаления. Дизайнът на изделията прави впечатление като много стилен и подходящ за модерния апартамент. Помислете как да обновите атмосферата в дома си и да откриете най-удобните за целта мебели.