Предимствата на пресите за коса с пара

Всяка дама иска да има блестяща и гладка коса, начинът за това е като използва Demeliss – по-добрите преси за коса с пара. Една от най-добрите характеристики на пресата за коса е, че ви спестява доста разходи по ходенето във фризьорски салони. С нейна помощ бързо и лесно, може да направите прекрасна прическа, достойна за всяко едно събитие. А това е начина да спестите и ценно време.

Функционалност на пресите за коса

Тези уреди са практично решение за работещите дами с тяхна помощ, те ще освежат прическата си и ще изглеждат уникално всеки път, без особени усилия. Пресите за коса използват нагряващи се плочи с чиято помощ, заглаждат косата, като и придават мекота и блясък. Безспорно, Demeliss – по-добрите преси за коса с пара, ще ви помогнат в мисията по разкрасяването. Съществуват два вида:

Комплект Demeliss Titanium Love edition
  • Керамични – подходящи за леки и тънки коси;
  • Титаниеви – подходящи за по-плътни коси, този вид преси се загряват по-бързо от керамичните и поддържат постоянна висока температура, също така имат йонов заряд.

Разнообразните функции понякога затрудняват избора на крайния потребител. Ще се опитаме да ви помогнем да направите правилния избор.

От основно значение е да определите естествения вид на косата си, тъй като различните видове се нуждаят и от различна температура на стилизиране. За по-плътните коси температурата, трябва да бъде доста по-висока, но например една тънка коса, може да бъде увредена от това, така че ако косата ви е такава, изберете по-ниските степени на вашия уред. Както споменахме функцията йонизация, която притежават титаниевите преси, намалява статичното електричество и придава невероятна гладкост и мекота на косата. Керамичните плочи на пресите за коса, загряват по-бавно, но поддържат по-високи градуси и осигуряват равномерно затопляне.

Demeliss – по-добрите преси за коса с пара, са един свръх ефективен уред за изправяне, подходящ дори за най-плътните и къдрави коси, дифузерите с пара, изглаждат перфектно вашата коса, благодарение на титаниевото покритие, вие ще имате копринено гладка и подхранена коса дълги дни.

Да разгледаме един от най-любимите модели.

Преса за изправяне на коса с пара Saint Algue Demeliss TITANIUM. Тя работи с пара за перфектно изправена коса с максимална защита. Технологията на парата свежда до минимум увреждането на вашата коса, снабдена е с подвижен гребен и LSD екран, а широките пластини помагат за бързото изправяне на средно дълга и дълга коса с едно движение.

Това са основните преимущества на Demeliss –  по-добрите преси за коса с пара, който и модел от тях да изберете, не забравяйте да се запознаете подробно с различните функции на предлаганите модели.