Детски зимни шапки – модни тенденции за предстоящия есенно-зимен сезон

Ще се съгласите, че децата доста бързо порастват напоследък. Ако на нас, сегашните родители, не ни е пукало кой знае колко много с какво ще сме облечени, когато сме били на 7 или на 10, днес нещата стоят по съвсем различен начин.

Малките госпожици и вечно искащите нещо момченца на тази възраст си имат и своите предпочитания за визия и  гардероб. Това може да е малко фрустриращо за съвременните родители, но с малко помощ от експертите, те биха могли да закупят дрехи и аксесоари, които да отговарят и на техните критерии за качество, и на желанията на децата.

Повече за детските зимни шапки може да разгледате тук: https://crazy-kids.bg/detski-shapki

Вземаме за пример детските зимни шапки. За щастие, модните дизайнери вече ни осведомяват предварително какво ще е модерно през настоящия сезон. Така че, бързаме още сега да ви информираме за какво да гледате, когато избирате не просто детски зимни шапки, а актуални и модерни зимни шапки за детето:

  • Момичетата продължават да обичат помпони! Защото съвсем доскоро техните майки носиха същите шапки. Нека не забравяме, че момиченцата винаги са подражавали на своите майки и е напълно нормално и те да искат такива шапки. Е, пригответе се за солидна сума, защото децата са наистина доста отракани в днешно време и са способни да различат изкуствената от естествена кожа и пух.
  • Ярки цветове – да, да и да! И то не само за момичетата. Момчетата също ще ги търсят и с удоволствие ще ги слагат дори и на главата си. Модерните зимни детски шапки ще са във всевъзможни нюанси. И макар да не съчетават повече от два цвята, те ще са ярки и наистина атрактивни. Чухме, че тази година силно ще се търси лилавото и жълтото от момичетата, и синьото и светло зеленото от момчетата.
  • Шапки с идея или роля. За момчетата ще има интересни шапки, които ще приличат на пилотските шапки, а за момиченцата ще пуснат шапки, които наподобяват корона на принцеса и всякакви други интересни аксесоари на една млада дама или знатна особа. Общо взето, тази година зимните шапки ще стават дори да бъдат носени на карнавал. Е, на вас, родители, това може да ви звучи прекалено, но само се замислете – най-накрая ще успеете да накарате детето ви да сложи шапка, което е било трудно миналата зима, нали?

Последният ни съвет е да изберете зимна шапка за детето от естествени материи. Те топлят и издържат повече на климатичните условия, на пране и изобщо на всякакво механично въздействие.

Източник: Crazy Kids